Doprava ZDARMA při objednávce nad 2 000 s DPH a o víkendech nad 500 Kč s DPH

Jean Brunet kachní terina s Armagnacem

Armagnac je speciální druh koňaku a v kombinaci s kachním masem dodává terině nezapomenutelný zážitek.
   

85 Kč/kus

Cena včetně DPH Vaše cena

Skladem (odebrat ze skladu):

Charakteristika

Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Kachní terina nezklame na svátečním stole nejlépe jako výtečný doplněk červenému vínu. Složení: Kuřecí játra, kachní maso 15%, vepřové maso, vepřové sádlo, VSM (mechaniky zpracované maso) kachní 10%,, Armagnac 0,8%, sůl, koření, muškátový oříšek, pepř. Vyrobené ve Francii. Hmotnost: 180g

Výrobce

Jean Brunet

Stát

Francie

Objem / provedení

kus

Katalogové číslo

ZV04500